De kapper die bij u thuis komt!

Welkom bij Coco Coiffure, uw vertrouwde kapper in Drachten!

Met meer dan 25 jaar ervaring bied ik Linda een breed scala aan professionele kappersdiensten voor dames, heren en kinderen.

Of u nu een knipbeurt, kleurbehandeling of styling nodig heeft, wij zijn er om u te helpen uw gewenste look te bereiken.

Bij Coco Coiffure begrijpen we dat naar een salon gaan tijdrovend en onhandig kan zijn, vooral als je een drukke agenda hebt. Daarom bieden wij een unieke service die de salonbeleving bij je thuis brengt.

Onze bekwame en vriendelijke kapster komt naar uw locatie met alle benodigde apparatuur en producten, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen terwijl wij uw haar verzorgen.

Ik gebruiken alleen haarproducten van de beste kwaliteit van toonaangevende merken om ervoor te zorgen dat uw haar gezond, glanzend en levendig blijft.

Ons team volgt de nieuwste trends en technieken op het gebied van kappers, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de meest actuele en professionele service krijgt. Of u nu op zoek bent naar een snelle trimbeurt of een complete haartransformatie, ik doe er alles aan om u de best mogelijke service en resultaten te bieden.

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze diensten.

Ik hoor graag van u!

 

met vriendelijke groet  Linda Cohen Cordes.